FC Stockholm

FC Stockholm enkät
2024-04-22 11:16

Något som har varit viktigt för oss sedan start är att kunna bibehålla den familjära känslan inom föreningen. Vi är Ett FC Stockholm där fokuset legat i gott samarbete och där barnen är högst upp på prioriteringslistan. Vi lär oss hela tiden och givetvis finns det för- och nackdelar inom alla aspekter i livet. Vi gör alltid så gott vi kan i att vara så tillmötesgående som möjligt kring alla synpunkter och/eller önskemål som kommit oss tillhanda.

Med det sagt kände vi att det var läge att skicka ut en enkät där spelare tillsammans med vårdnadshavare får svara på frågor kring mående, trivsel och tillit.
Vi tackar för den rätt höga svarsfrekvensen! Det har varit givande att läsa igenom och granska våra spelares feedback där vi tar med oss alla åsikter, tankar och funderingar.
Denna enkät har hjälpt oss att kunna kartlägga diverse olika kategorier inom föreningen som vi kommer att kunna jobba med under årets gång.

Slutligen vill vi tacka för förtroendet. Vi växer hela tiden och det är vi stolta över, minst sagt. 2024 har precis satt igång på riktigt med seriespel och allt därtill där vi ser ljust på det som komma skall. 2024 kommer vara ytterligare ett år med nya positiva utmaningar.

Diego Saavedra, A-lagets nya tillskott!
2024-02-21 15:00

Ingen är stoltare än vi över A-lagets nya tillskott Diego Saavedra. När ungdomsverksamheten bildades så var en utav våra visioner att barn- och ungdomar hos oss ska ha ett stadigt lag att se upp till, sikta mot stjärnorna på ett sätt. Så att kunna flytta upp en spelare ur det egna ledet, så ung som 15 år är rent ut sagt otroligt vinstgivande.

Detta är ett mycket fint kvitto på det jobb som görs i Ungdom och särskilt för den utveckling som Diego har fått under U15 och U16 grymt duktiga Kingsley Amunike.

Diego har redan hunnit debutera i matchsammanhang då han spelade mot IK Sleipner och Nordic United. Med ett seniorkontrakt som sträcker sig över 2026 får vi som ungdomsverksamhet tacka för Diegos ambition, mod och glädje genom dessa år.
Vi är återigen så stolta över dessa framsteg som Diego har gjort och kommer givetvis fortsatt vara med och stötta samt följa hans stora resa i FC anda 🦅❤️🖤

Gå gärna in och läs A-lagets nyhetsartikel Diego Saavedra flyttas upp till a-laget! (fcsthlm.com) med kommentarer från chefstränaren Rikard Norling, sportchefen Stefan Elfver och Diego Saavedra själv.

Vi tror och hoppas att det kommer fortsätta att komma spelare från Ungdom upp till A-laget.

2024-02-15 16:23

Den 1a februari öppnade ungdomsfonden.
Syftet med fonden är att barn ska kunna dela gemenskapen med sina kamrater i fotbollsföreningen på fritiden, oavsett social situation. Helt enkelt "så många som möjligt, så länge som möjligt, i en så bra miljö som möjligt".

Fondens ändamål är att lämna individuellt ekonomiskt stöd till barn och ungdomar som deltar i Stockholms fotbollsförbunds medlemsföreningars aktiviteter.

Läs mer och ansökan 🔛 stff.se/ungdomsfonden24

Nysatsning inom flickfotboll på Kungsholmen!
2024-01-22 11:22

Välkomna till FC Stockholm Flickor 20013/14!
Som ett led i samarbetet mellan Mariebergs SK och FC Stockholm kan vi nu stolt presentera en nysatsning inom Kungsholmens flickfotboll där Marieberg Flickor 2013/2014 startar upp i FC Stockholms regi och blir en del av klubbens långsiktiga ambitioner på Kungsholmen.

Laget kommer 2024 att tränas av en utbildad FC Stockholm tränare tillsammans med stöttning av lagledare Zoltan Puskas, Mattias Steffl samt Sofie Barkstedt (Fys).
Vi kommer fortsättningsvis att ha Stadshagens IP som bas, träna 2 gånger i veckan och spela mycket matcher.
Denna satsning blir ett viktigt led i tjejernas fotbollsutbildning och klubbens ambitioner på Kungsholmen.

Vi är ett litet lag med härlig lagsammanhållning som har roligt ihop, alla får speltid och möjlighet att utvecklas i en bra fotbollsmiljö.

Vi söker fler spelare för att bredda truppen så tveka inte på att höra av dig.
Vänligen kontakta lagledare Zoltan alt. Mattias nedan för intresse och provträning.

Zoltan Puskas: scsc_zoltan@yahoo.com
Mattias Steffl: Mattias.Steffl@colly.se

Välkomna till vår nya hemsida
2023-12-13 13:09

Hej och välkomna till vår nya hemsida! Enkel, stilren och med SportAdmin i ryggen.
Jajamen, mycket riktigt! Inför 2024 ändrar vi om lite i FC Stockholm ungdom och kickar igång med ett byte utav plattform, app och hemsida.

Det finns inga nyheter..